Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei Melencu, după ce monstrul din Caracal a recunoscut că fata a fost dată unor traficanți: 'A fost dată la pont'

Luiza Mihaela Melencu

Gheorghe Dincă le-a spus, joi, procurorilor DIICOT că Luiza Melencu a fost violată, în casa lui, de mai mulți bărbați, și că nu a ucis-o, ci a traficat-o. Monstrul din Caracal a precizat că doi bărbați au furat-o din casa ororilor pe Luiza. Dincă a mai adăugat și că el crede că Luiza este în viață.

Mama Luizei a spus, la România TV, că declarațiile lui Dincă sunt cele pe care ea le susține de la bun început și că procurorii DIICOT au acceptat, din incompetență, că fata a fost ucisă, ca să închidă cazul și să nu mai facă cercetări.

Citește și: Probleme mari pentru unul dintre liderii #Rezist: ‘Este un atentat la viața mea’

”Nu că îl cred, cred ce am spus eu. Fata mea a fost traficată! Trebuie să vedem cine au fost acele două persoane. Totuși, eu nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă. Ei au mers doar pe pista asta, a incinerării. Cei de la DIICOT sunt incompetenți. Dacă el a luat-o, Luiza a fost dată la pont. El știe cui a dat-o.”, a spus mama Luizei Melencu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.