Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Simonei Halep, reacție emoționantă, după ce și-a văzut fiica pe patul de spital: E ultima oară!

Site-ul WTA a făcut un reportaj dedicat Zilei Mamei, printre jucătoarele care au povestit momente emoţionante aflându-se şi Simona Halep. Numărul unu mondial a dezvăluit ce i-a transmis mama ei, Tania, după finala de la Australian Open, când Simona a fost surprinsă pe patul de spital, pe perfuzii, după meciul epuizant cu Caroline Wozniacki.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis o invită pe Viorica Dăncilă și miniștrii de resort la Cotroceni pentru discuții pentru clarificarea aspectelor de politică externă

"După finala de la Melbourne, am avut nevoie de îngrijiri medicale şi mama mi-a spus aşa: `e ultima oară când lupţi aşa. Eşti fata mea şi prefer să te văd sănătoasă decât să câştigi un meci de tenis`", a spus Halep, pentru site-ul WTA.

Deşi a petrecut patru ore la spitalul din Melbourne, Simona a fost ţinută acolo atâta timp doar ca o măsură de precauţie: după perfuzia cu magneziu care i s-a administrat, campioana noastră s-a simţit mult mai bine, scrie DigiSport.

Detaliile au fost dezvăluite, atunci, de tatăl sportivei, Stere Halep, care a vorbit şi despre ce a simţit constănţeanca după finala pierdută la Australian Open.

"Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A facut doar o perfuzie de magneziu, timp de 10 minute. Atât!", a spus atunci Stere Halep.

Simona s-a luptat până la ultima picătură de energie în ultimul act de la Melbourne, pierdut cu 6-7 (2), 6-3, 4-6. Accidentată încă din primul tur, cu Destanee Aiava, Halep a continuat să lupte.

Simona Halep se află acum la Roma, unde va evolua direct în turul doi, împotriva lui Naomi Osaka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.