Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama victimei de la Charlottesville refuză să discute cu Donald Trump

trump air force one

Mama femeii de 32 de ani ucisă sâmbătă de un simpatizant neonazist la Charlottesville (statul Virginia) a declarat vineri că refuză orice discuţie cu preşedintele Donald Trump 'după ceea ce el a spus despre copilul meu', informează AFP. Susan Bro a precizat la postul ABC că reprezentanţi ai Casei Albe au încercat de mai multe ori să o contacteze. 'La început, pur şi simplu am pierdut apelurile sale', a relatat ea. 'Primul pare să fi fost în timpul înmormântării' lui Heather Heyer, fiica sa, ucisă în timp ce participa sâmbătă la o contramanifestaţie antirasistă în faţa suprematiştilor albi, conform Agerpres.

'Eram acasă, încercând să-mi revin după epuizarea provocată de funeralii şi mă gândeam: 'ei bine, mă voi ocupa de el mai târziu'', a povestit ea, înainte de a-şi schimba părerea după ce a descoperit marţi declaraţiile controversate ale preşedintelui Trump. 'Nu mai vorbesc cu preşedintele. Îmi pare rău. După ceea ce el a spus despre copilul meu', a justificat doamna Bro. 'Am văzut un fragment video din conferinţa sa de presă, unde el spunea că manifestanţi precum domnişoara Heyer, cei din Ku Klux Klan (KKK) şi suprematiştii albi sunt la fel (de vinovaţi). Nu puteţi da asta la o parte cu un gest şi spune 'îmi pare rău''.

Trump a declarat vineri că a auzit că Heyer era o 'tânără minunată' şi că mama ei a spus 'cele mai drăguţe lucruri' despre el. Donald Trump a stârnit o profundă nemulţumire în SUA, inclusiv în tabăra republicană, afirmând că au existat erori 'de ambele părţi' în aceste violenţe, în timpul cărora un simpatizant al teoriei privind supremaţia albilor a ucis o tânără femeie ce protesta alături de antirasişti, intrând deliberat cu maşina lui în mulţimea adunată la o contramanifestaţie desfăşurată în apropierea manifestaţiei naţionaliştilor albi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.