Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Man City, amendată cu 120.000 de lire sterline după remiza cu Spurs

calcioefinanza.it
manchester city

Manchester City a fost amendată cu 120.000 de lire sterline de către Football Association după ce jucătorii săi au protesta vehement la adresa arbitrului la finalul meciului cu Tottenham Hotspur încheiat cu o remiză dramatică (3-3) în Premier League, la începutul acestei luni.

Mai mulți jucători de la City l-au înconjurat pe arbitrul Simon Hooper la finalul meciului din 3 decembrie, după ce acesta a oprit jocul în momentul în care Jack Grealish a ajuns în fața porții, invocând un fault asupra lui Erling Haaland, în faza premergătoare, după ce anterior a dat undă verde pentru continuarea jocului, potrivit mediafax.

"Manchester City FC a recunoscut că nu a reușit să se asigure că jucătorii săi nu s-au comportat într-un mod necorespunzător în timpul minutului 94. O comisie de reglementare independentă a impus această sancțiune în urma unei audieri", a precizat luni federația engleză de fotbal (FA).

City a remizat pentru a treia oară consecutiv în campionat, Dejan Kulusevski, de la Tottenham Hotspur, egalând cu o lovitră de cap în minutul 90, după ce golul lui Grealish din minutul 81 părea să fi asigurat victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.