Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Managementul răngii și al reportofoanelor ascunse prin birouri a făcut ravagii la Ministerul Transporturilor`

metrou, eroilor 1

Metrorex rămâne fără bani din octombrie. Rezultatele managementului Drulă încep să se vadă din ce în ce mai tare, susține deputatul Marian Mina care susține că metroul bucureștean e într-o situație foarte gravă.

”Tot personalul Metrorex intră de la 1 octombrie cu program redus și cu un salariu micșorat cu 20%. Nu chiar tot personalul... Şefii și consilierii directorului păstrează veniturile intacte. Măsurile de austeritate sunt aplicate numai oamenilor care muncesc, așa cum suntem învățați din alte guvernări de dreapta.

Sindicatul Liber Metrou a primit propunerea directorului general, Ștefan Paraschiv. Se anunță sec următoarele aspecte:

1. Fondul de salarii ajunge doar până în luna octombrie;

2. Tot personalul intră în programul de lucru de 4 zile pe săptămână;

3. Șefii și consilierii directorului scapă de reduceri.

Practic, Metrorex este în moarte clinică, dar conducerea se îngrijește de bunăstarea șefilor mai mici sau mai mari promovați tehnocratic de ministrul Drulă și reportofonul său de aur. Nici nu vreau să mă gândesc în ce stadiu va ajunge Metrorex după ce interimarul Vîlceanu se va conecta financiar, după modelul CE Oltenia, la această structură.

Deși problemele sunt cosmice, managerii Metrorex au alte preocupări. În lipsa unor soluții pentru plata salariilor, Ștefan Paraschiv își alocă timpul hărțuirii angajaților. Directorul a înființat o comisie care să cerceteze disciplinar faptele unor angajați care nu au permis primarului Ciucu să intre cu ranga prin stațiile de metrou după modelul ministrului Drulă.

Managementul răngii și al reportofoanelor ascunse prin birouri a făcut ravagii la Ministerul Transporturilor. Oricât de bombastice au părut aparițiile lui Drulă în stenogramele DNA sau în imaginile televiziunilor de știri, în spatele său pământul a fost pârjolit, iar fântânile otrăvite. Tarom este în perfuzii, CFR sucombă, Aeroportul Otopeni este probabil singurul aeroport internațional dintr-o capitală europeană care nu și-a revenit după pandemie.

Vedem Metrorex-ul la un pas de colaps și autostrăzile care sunt desenate numai pe hârtia cumpărată la preț de mătase cu fir de aur.”, susține deputatul PSD într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.