Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manager de spital, chef monstru în plină pandemie: 'Ne-am adunat să fim împreună, să ne debarasăm de anul trecut'

ebihoreanul
manager spital beius

Managerul Spitalului din municipiul bihorean Beiuş a organizat o petrecere, cu încălcarea tuturor normelor în vigoare, la care i-a invitat pe toţi angajaţii spitalului, precum şi primarul şi mai mulţi oamenii politici din oraş

Bufet suedez, karaoke şi un DJ adus special să întreţină atmosfera! Aşa i-a întâmpinat managerul spitalului pe angajaţi şi pe colaboratori, la pensiunea din comuna Budureasa, cu prilejul împlinirii a 48 de ani. Când au venit poliţiştii, directorul spitalului le-a spus că petrecerea ar fi mai mult un team-building.

Cu masca sub bărbie, managerul spitalului le-a explicat jurnaliştilor că a organizat petrecerea pentru ca angajaţii spitalului să uite de anul cumplit, marcat de pandemie, pe care l-au avut cu toţii la muncă.

Printre petrecăreţi s-ar fi aflat primarul şi viceprimarul oraşului Beiuş, precum şi primarul comunei Budureasa, conform e-bihoreanul.ro.

„Am zis să profit de cei 48 ani pe care-i voi împlini în 6 ianuarie şi să vă adun pentru o seară / noapte altfel”, a transmis managerul, explicându-le celor pe care i-a adunat că sunt cei „cu care într-o mică sau mai mare măsură am interacţionat pozitiv în acest an” şi cei „pe care mizez că vom rezona în 2022, atât la nivel profesional cât şi personal”, este mesajul pe care managerul l-a transmis invitaților, pe o rețea de socializare.

„Nu sărbătorim nicio ziuă a mea, sărbătorim, sărbătorim... Nu sărbătorim. Ne-am adunat să fim împreună să ne debarasăm de anul trecut, care a fost un an criminal și dificil zona Beiușului în special, să ne unim forțele și să ne cunoaștem mulți dintre noi între noi pentru că sunt medici noi veniți în spital”, explica managerul, care ba pretindea că e o adunare, ba un team-building, ba o petrecere, că de fapt orice team building „asta este”.

Întrebat dacă ştia că sunt interzise evenimentele private, Lupău a încercat să se eschiveze. „Noi suntem aici într-un număr suficient, suntem cazați în această unitate, deci chiar deci chiar nu, nu”, a spus el, încheind apoi nervos discuţia cu un „Atât am avut de declarat”, după care a intrat în restaurant, unde poliţiştii au început legitimarea celor prezenţi.

Poliţiştii l-au amendat pe managerul spitalului cu 3.000 de lei, iar pe proprietarul pensiunii cu 5.000 de lei. Niciunul dintre invitaţi nu a fost amendat. Cu toţii erau vaccinaţi, conform presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.