Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerii a două spitale lăsate fără finanțare de Clotilde Armand dau detalii cutremurătoare: 'Îmi plouă pe pacienți, în paturi. Nu îi pasă de copiii țării'

Romania TV
spital arsi

Lidia Constantinescu, managerul Spitalului de Arși din București, și Alexandru Ulici, managerul Spitalul de copii 'Grigore Alexandrescu', au dat detalii uluitoare, joi seara, la Antena 3, după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a decis să taie finanțarea a 4  mari spitale aflate în acest sector al Capitalei.

"Nu am avut nici o discuție cu doamna primar. Am depus un memoriu, i-am expus situația spitalului. A văzut ce poate să facă și m-a resunat să-mi spună să mai trimit o hârtie. Vorbim despre faptul că îmi plouă pe pacienți, în paturi.

Eu am înțeles că ministerul și cei de la primăria generală au fost surprinși de această hotărâre. Ar fi trebuit să existe o hotărâre a Consiliului General, a spus Lidia Constantinescu.

Citește și: Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

La rândul său, Alexandru Ulici, managerul Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel mai mare din țară, a spus: "Nu îi pasă de copiii acestei țări. Ne aflăm într-o ciudățenie legislativă. Curtea de Conturi spune că are eronat în administrare un puț de mare adâncime.

Am avut discuții cu Ministerul Sănătății. Noi, manager acestor spitale de urgență, suntem subordonați ministrului Sănătății. Noi nu avem nici o linie de subordonare față de primăria Sectorului 1 sau Primăria Generală.

Acum, când vorbim, paza de la spital a fost diminuată. Nu se mai poate respecta planul de securitate, siguranță a spitalului, plan care este aprobat de Poliția sectorului 1".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.