Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Chelsea: Preluarea clubului a afectat echipa și rezultatele

chelsea

Sancțiunile impuse lui Chelsea și preluarea clubului din Premier League au avut un impact asupra vestiarului, ceea ce a dus la o scădere de formă, dar situația nu poate fi folosită ca scuză pentru rezultatele slabe, a declarat vineri managerul echipei, Thomas Tuchel, citat de presa britanică, informează Mediafax.

Chelsea a fost scoasă la vânzare de proprietarul Roman Abramovici după invazia Rusiei în Ucraina și înainte ca guvernul britanic să îi impună sancțiuni. Tuchel a declarat că a fost informat că clubul are un ofertant preferat, dar nu l-a numit.

De asemenea, guvernul a impus restricții asupra lui Chelsea, cum ar fi faptul că nu permite clubului să vândă bilete sau să reînnoiască contractele jucătorilor, Tuchel spunând că planurile de recrutare pentru sezonul viitor sunt în întârziere.

„Cu siguranță afectează echipa, dar nu pot spune în ce măsură. Toni Rudiger ne părăsește, desigur, în perioada în care suntem sancționați și nu putem lupta", a declarat Tuchel reporterilor înainte de meciul de sâmbătă de acasă cu Wolverhampton Wanderers.

„Este dovedit că are un efect, această decizie are un impact asupra vestiarului, una imensă. Situația privind viitorul fiecărei persoane nu este clară, pentru că nu există discuții pentru nimeni... Dar, este important să nu o folosim ca o scuză.

Situația vine de la meciurile importante, eliminatorii, un program încărcat și revenirea în campionat pentru a juca pentru puncte. Poate că echipa a avut sentimentul că nu mai avem atât de mult de câștigat sau de pierdut, a pierdut din avânt și acest lucru poate fi suficient pentru a pierde meciuri".

Chelsea se află pe locul trei în clasament, cu 66 de puncte, dar a obținut doar patru puncte din ultimele patru meciuri. Cu patru etape înainte de final, Arsenal (63) și Tottenham Hotspur (61) se apropie, cele trei echipe luptând pentru două locuri în Liga Campionilor.

„Ceea ce vrem să instalăm este mentalitatea și starea de spirit pozitivă, în fiecare zi, la fiecare trei zile, indiferent de ce este nevoie, indiferent dacă este un meci de cupă sau un meci normal de campionat - aici trebuie să facem diferența", a spus Tuchel.

„Nu există niciun motiv pentru care această cădere să continue și următoarea șansă este să o oprim mâine. Sunt convins că avem suficiente motive să avem încredere în noi și nu am îndoieli majore".

Tuchel a spus că mijlocașii N'Golo Kante și Jorginho vor rata meciul din cauza unor accidentări. De cealaltă parte, Wolves nu îl va avea pe antrenorul Bruno Lage pe banca de rezerve, după ce portughezul a fost testat pozitiv pentru COVID-19, săptămâna aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.