Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Institutului Marius Nasta, anunț îngrijorător: 'Crește alarmant numărul de oameni cu forme severe de Covid-19'

digi24.ro
beatrice mahler

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că 70% dintre cei care sunt internați, în prezent, au o formă severă a virusului, față de doar 50% cât se înregistra săptămâna trecută.

BREAKING - RECORD de cazuri de Covid-19, în România: 6546 de cazuri, în ultimele 24 de ore

„Suntem pe o ascensiune destul de rapidă a numărului de cazuri, pentru că săptămâna aceasta creșterea este mult mai rapidă decât în ultimele două luni. Numărul de decese crește alarmant, iar acest lucru se resimnte și la noi la institut, unde internăm foarte mulți oameni care au forme severe. Cam 70% dintre ei sunt cu forme grave, față de 50% cât înregistrat în urmă cu doar o săptămână”, a spus Beatrice Mahler.

Managerul de la „Marius Nasta” spune că o problemă o reprezintă faptul că mulți români ajung la camera de gardă a spitalelor cu insuficiențe respiratorii, dar care nu percep infecția decât ca pe o stare generală proastă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.