Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a fost amendat cu 20.000 de lire sterline pentru că a purtat un simbol politic catalan

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a fost amendat cu 20.000 de lire sterline deoarece acesta a purtat un simbol politic catalan la meciuri, în semn de susţinere faţă de patru oficiali catalani încarceraţi în Spania. De asemenea, FA i-a acordat şi un avertisment tehnicianului spaniol pentru "purtarea unui mesaj politic".

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat, la 23 februarie, că a deschis o procedură disciplinară care îl vizează pe tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, deoarece acesta a purtat un simbol politic catalan. De la sfârşitul anului trecut, Pep Guardiola a purtat o panglică galbenă la fiecare meci şi la conferinţele de presă, în semn de susţinere faţă de patru oficiali catalane încarceraţi în Spania. Născut la Santpedor, în Catalonia, Guardiola şi-a petrecut o mare parte a carierei de jucător şi de antrenor la Barcelona. În decembrie, el a explicat că poartă panglica galbenă, simbol al dorinţei de eliberare a separatiştilor încarceraţi, deoarece consideră soarta acestora nedreaptă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.