Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Operei Naționale din Iași, Beatrice Rancea, consideră că plângerea penală pe numele ei este nefondată

facebook.com
Beatrice Rancea

Managerul Operei Naționale Române anunță, într-un comunicat de presă, că plângerea penală depusă de Otilia Pop este nefondată, întrucât decizia prin care aceasta trebuie reangajată nu este definitivă, anunță MEDIAFAX.

„În ceea ce privește plângerea penală formulată de doamna Pop Marcela Otilia, nici Opera Națională Română Iași, nici managerul instituției nu au primit citații în acest sens. Cu privire la reintegrarea doamnei Pop Marcela Otilia pe postul deținut anterior emiterii deciziei de concediere, Opera Națională Română Iași nu a primit comunicarea scrisă a Hotărârii nr.1680/11.11.2019. După cum se înțelege din conținutul soluției pe scurt afișate pe portalul Tribunalului Iași hotărârea nu este definitivă. Opera Națională Română Iași urmează să depună apel în termen de 10 zile de la comunicarea în scris a hotărârii", se arată într-un comunicat de presă al Operei Naționale Române Iași.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Potrivit sursei citate, „hotărârea, fiind dată în primă instanță și cu drept de apel, nu este executorie, deoarece potrivit art.633 CPP «sunt hotărâri executorii: hotărârile date în apel, dacă prin lege nu se prevede altfel, hotărârile date în primă instanță, fără drept de apel, ori cele în legătură cu care părțile au convenit să exercite direct recursul, potrivit art. 459 alin.2»"

Astfel, consideră managerul Operei ieșene, plângerea penală depusă de Otilia Pop este nefondată.

Otilia Pop, o fostă violonistă a Operei Naționale din Iași a anunțat, luni, că a depus o plângere penală pe numele actualului manager al instituției, Beatrice Rancea, pentru că aceasta din urmă refuză să o reangajeze, deși a câștigat acest drept în instanță.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.