Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul spitalului Mureș ÎL ACUZĂ pe deputatul Ungureanu că MINTE: 'Tuburile de oxigen filmate în curtea Clinicii de Boli Infecţioase II sunt goale'

adevarul.ro
Emanuel Ungureanu

Managerul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan, susţine că tuburile de oxigen filmate de deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu în curtea Clinicii de Boli Infecţioase II din Târgu Mureş sunt goale şi că urmează să fie ridicate de o firmă specializată.

"Acesta este un spital suport COVID-19 din Târgu Mureş. Am primit astăzi sesizări de la pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 despre faptul că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II din Târgu Mureş. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat. Priviţi! Rog DSU şi Conducerea Spitalului Judeţean Mureş condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş! După ce am închis camera, la puţine minute, a venit la poartă doamna conferenţiar Ţilea care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereţii şi sunt aruncate pe jos, ar fi goale. În acelaşi timp, m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalaţia de gaze medicale a acestei unităţi sanitare, în fapt, o clădire în ruină. Eu fac apel la ISU Mureş să verifice dacă este în regulă ca aceste tuburi de oxigen să sprijine pereţii unui spital, chiar lângă staţia de oxigen! Pericolul este evident", a postat, pe Facebook, deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu.

Managerul SCJ Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan, a precizat, pentru AGERPRES, că şefa Clinicii de Boli Infecţioase II, conferenţiar doctor Brânduşa Ţilea, era de gardă în momentul în care deputatul USR-PLUS a realizat filmarea şi că i-a explicat de ce aceste tuburi de oxigen goale sunt în curte.

"Şefa secţiei era de gardă, era acolo şi i-a dat explicaţii domnului deputat. Sunt acele tuburi goale datorită aglomeraţiei care este în spitale şi care nu au reuşit încă să fie ridicate de acolo. Tuburile pline sunt montate în clinică", a declarat dr. Ovidiu Gîrbovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.