Mănăstirea românească ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” din Aldeia de Santa Margarida

Autor: Corespondent Diaspora

Publicat: 23-04-2020

Actualizat: 23-04-2020

Article thumbnail

Sursă foto: www.wikipedia.org

Părintele Efrem toacă zarzavaturile pentru ciorba de post la Mănăstirea Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Aldeia de Santa Margarida, în Portugalia. Îi ținem companie în timp ce părintele ne explică care e secretul ciorbelor sale – pune legumele în oală pe rând, întâi ceapa și rădăcinoasele, care fierb mai greu, apoi cartofii, ardeiul gras și verdețurile. La mănăstire se mănâncă fără ulei în timpul postului, în afara sâmbetelor, duminicilor și zilelor de sărbătoare, când e dezlegare la ulei sau la pește. povestea completa o gasiti pe teleleu.eu

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri