Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City a pus ochii pe jucătorul Craiovei, Ştefan Bairam

U Craiova a pierdut primul meci cu AEK Atena din cadrul turul trei preliminar al Europa League, scor 2-0, şi merge în capitala Greciei pentru a încerca să realizeze ”minunea”. La partida oltenilor de joi, 15 august, va asista şi un scouter al lui Manchester City, potrivit Mediafax.

Pe Twitter circulă informaţia cum că delegatul ”cetăţenilor” îl va urmări pe Ştefan Bairam (16 ani), tânăra speranţă a Craiovei. Acesta a fost promovat de Corneliu Papură la prima echipă la începutul acestui sezon, şi deja a debutat pentru formaţia din Bănie. Este foarte posibil ca antrenorul Craiovei să-i acorde şansa de a juca la Atena.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Rămâne de văzut dacă Bairam îi va impresiona pe cei de la Manchester City. Craiova ar putea da un nou ”tun” pe piaţa transferurilor cu puştiul crescut chiar în propria academie. În sezonul precedent, oltenii au încasat nu mai puţin de 13 milioane de euro din transferurile lui Alexandru Mitriţă (New York City), Alexandru Băluţă (Slavia Praga), Vladimir Screciu (KRC Genk) şi Gustavo (Liaoning FC).

Bairam, poveste de viaţă emoţionantă

Tânărul jucător al oltenilor a fost abandonat de părinţii săi la vârsta de şase luni, la spitalul din Băileşti, iar Gheorghe Burticioiu şi soţia lui l-au adoptat şi l-au sprijinit în îndeplinirea visului său.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

”Ştefan Bairam este unul dintre cei mai buni jucători ai academiei noastre. L-am văzut de când era mic, are calităţi senzaţionale. A trecut prin multe, el de mic copil nu a avut părinţi.

Acesta este obiectivul nostru. Să căutăm copii în satele şi comunele din judeţul Dolj. Să-i aducem la Craiova, să avem grijă de creşterea lor, să urmărim evoluţia lor la şcoală. Pentru că, dacă nu ajung fotbalişti, trebuie să-i integrăm în societate. Aşa este normal”, a spus Silviu Bogdan, managerul centrului de copii şi juniori de la U Craiova, în cadrul unui interviu publicat pe contul de YouTube al formaţiei din Bănie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.