Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City a refuzat oferta FC Barcelona pentru Bernardo Silva

Sky Sports
Bernardo Silva

Campioana Angliei, Manchester City, a refuzat prima ofertă făcută de echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona pentru transferul mijlocaşului portughez Bernardo Silva, informează presa catalană, citată de Agerpres.

Conform ziarului El Mundo Dportivo, FC Barcelona le-a propus "cetăţenilor" să-l cedeze pe Bernardo Silva sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opţiune obligatorie de cumpărare, în valoare de 50 de milioane de lire sterline (58,10 milioane de euro), însă englezii au refuzat.

Conducătorii clubului Manchester City le-au transmis totodată în mod direct omologilor lor spanioli că "Bernardo Silva nu este de vânzare", adaugă sursa citată, precizând că oficialii Barcelonei sunt decişi să facă în continuare eforturi pentru realizarea acestei operaţiuni, în ciuda acestui prim refuz.

Transferul lui Bernardo Silva (28 de ani) este o prioritate pentru antrenorul Xavi Hernandez, care îl consideră pe lusitan un jucător esenţial în proiectul său de a o readuce pe Barca în vârful fotbalului european.

Internaţionalul portughez a fost titular duminică în Community Shield, primul meci oficial al sezonului din fotbalul englez, pierdut de Manchester City în faţa formaţiei Arsenal Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.