Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City a vândut un documentar al triplei sale către Netflix

facebook.com
netflix

Clubul englez de fotbal Manchester City a vândut către Netflix un documentar în şase episoade al triplei cucerite în sezonul trecut şi care va avea premiera pe data de 2 aprilie, informează EFE, potrivit Agerpres.

Manchester City a produs acest serial documentar cu propria sa echipă şi ulterior l-a oferit uneia din platformele interesate, Netflix fiind cea care a obţinut drepturile asupra serialului, după ce Amazon a lansat serialul "All or Nothing", axat pe primul titlu în Premier League al lui Pep Guardiola în 2017.

Acordul valorează mai mult de un milion de lire sterline şi va permite Netflix să lanseze acest documentar intitulat "Together: Treble Winners", în peste 200 de ţări începând din aprilie.

Documentarul va prezenta imagini din vestiarul lui City în momentele în care cucerit titlul în Premier League, în faţa lui Arsenal, Liga Campionilor, după victoria cu Inter Milano, şi Cupa Angliei, în faţa lui Manchester United.

Manchester City a fost a doua echipă din istoria fotbalului englez care a reuşit tripla, după Manchester United sub comanda lui Alex Ferguson în 1999.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.