Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City ar putea să nu aducă un alt atacant în locul lui Sergio Aguero, spune Guardiola

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, spune că oficialii clubului ar putea să nu aducă niciun înlocuitor pentru atacantul Sergio Aguero, care va părăsi formaţia la finele sezonului, în contextul problemelor financiare generate de pandemia de coronavirus, scrie AFP.

"Există şanse mari să nu putem aduce un alt atacant pentru sezonul viitor. Avem în prezent destui jucători talentaţi în prima echipă şi avem câţiva jucători interesanţi în academie. Din cauza problemelor economico-financiare este posibil să nu aducem pe nimeni ca înlocuitor pentru Aguero'', a spus Guardiola, potrivit agerpres.ro.

Citește și: FC Barcelona, favorită pentru a-l transfera pe Aguero după plecarea de la Manchester City - La City ar urma să ajungă Haaland

BBC nota în urmă cu trei zile că Pep Guardiola este cu ochii pe atacantul norvegian Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) ca înlocuitor al lui Sergio Aguero, dar există şi alte noi opţiuni, cum ar fi căpitanul naţionalei Angliei, Harry Kane (Tottenham).

Conform sursei, Guardiola avea mai demult în plan să aducă încă un atacant valoros la echipă, iar norvegianul este prioritatea sa.

''Atacantul Norvegiei şi al Borussiei Dortmund a devenit cel mai râvnit jucător pe acest post din Europa ca urmare a numărului de goluri reuşite. În Bundesliga, doar Lewandowski depăşeşte numărul de goluri (21) reuşite de Haaland'', nota BBC.

În discuţie ar mai fi fost Kylian Mbappe (PSG) sau Romelu Lukaku (Inter Milano), pe lângă Harry Kane.

Manchester City este lider detaşat în Premier League, cu 71 de puncte după 30 de etape, la 14 puncte de a doua clasată, Manchester United, s-a calificat în finala Cupei Ligii engleze, în semifinalele Cupei Angliei şi continuă cursa în sferturile Ligii Campionilor.

Argentinianul Sergio Aguero, golgheterul all-time al lui Manchester City, va pleca de la clubul englez de fotbal la finalul sezonului, după un deceniu de succes în tricoul "Sky Blue", a anunţat marţi atacantul sud-american pe contul său de Twitter.

El a venit la Manchester City în 2011 de la Atletico Madrid. A izbutit 257 de goluri în 384 de meciuri jucate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.