Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City este gata să platească oricât pentru Messi

www.news.ro
Leo Messi

Leo Messi este aproape de un transfer la Manchester City în această vară, echipa urmând să cheltuiască și 500 de milioane de euro pentru aducerea lui. Preşedintele Barcelonei este dispus să-şi dea demisia dacă asta îl va convinge pe Messi să rămână, anunță MEDIAFAX.

Transferul lui Leo Messi la Manchester City pare din ce în ce mai probabil.

Fosta campioană a Angliei a făcut calculele pentru aducerea lui și va cheltui 500 de milioane de euro și a luat în calcul şi salariul de aproximativ 100 de milioane de euro pe an. Aceeaşi sumă o va câştiga Barcelona dacă renunţă la Messi şi la alţi jucători cu nume. Jumătate din sumă este plătită anual de Barcelona pentru salarii.

Citește și: Epidemiologii trag semnalul de alarmă: Ne vom confrunta cu un număr crescut de infecții

Totuşi, Barcelona nu renunţă la speranţa că Messi va rămâne. Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, este dispus chiar să renunţe la post, cu o condiţie: Messi să anunţe public că rămâne.

Jurnalistul care a anunţat în premieră dorinţa lui Messi de a pleca explică singurul mod prin care argentinianul ar putea să fie convins să rămână.

„Până la urmă, ceea ce ar putea să-l convingă pe Messi să mai suporte încă un an la Barcelona ar fi aspectele legate de familie. Să nu se îndepărteze de copiii săi, de prieteni şi de cartier şi de toate acele lucruri care lui Messi i-au fost luate când era mic. Avea 13 ani şi nu ar vrea să li se întâmple şi lor (copiilor săi) asta”, spune Marcelo Bechler, jurnalist Esporte Interactivo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.