Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City pas greșit în campionat. A remizat cu Southampton, în etapa a 5-a din Premier League

ovidiublag.ro
premier leaque

Campioana en-titre a Angliei la fotbal, Manchester City, a fost ţinută în şah, sâmbătă seara, pe propriul stadion, de Southampton, în etapa a 5-a din Premier League, meciul încheindu-se cu o remiză albă, conform agerpres.

Deşi au dominat copios, ''cetăţenii'' nu au reuşit să străpungă defensiva foarte bună a oaspeţilor, fiind nevoiţi să se mulţumească cu un singur punct în faţa unei echipe aflată în partea inferioară a clasamentului.

Manchester City, al cărui antrenor, Pep Guardiola, a fost în ultimele zile protagonistul unei polemici cu fanii grupării, este momentan pe locul 2, cu 10 puncte, în timp ce Southampton este pe locul 15 cu 4 puncte.



Pe Anfield Road, Liverpool nu i-a dat nicio şansă lui Crystal Palace, pe care a învins-o la scor de neprezentare, 3-0. Sadio Mane (43), Mohamed Salah (78) şi Naby Keita (89) au marcat golurile ''cormoranilor'', care se află acum pe primul loc în clasament până la meciul lui Manchester United cu West Ham United. Crystal Palace este pe 14, cu 5 puncte.

Jucând în deplasare, Arsenal Londra s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Burnley. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Martin Odegaard, în minutul 30. ''Tunarii'' au ajuns pe poziţia a 13-a, cu 6 puncte, în timp ce Burnley este pe 19 (penultimul loc) cu un singur punct.

Aston Villa i-a administrat prima înfrângere din acest sezon lui Everton. Pe Villa Park, gazdele au câştigat cu 3-0, reuşitele lui Matty Cash (66), Leon Bailey (75) şi autogolul lui Lucas Digne (69) stabilind deznodământul partidei. Everton este pe 5, cu 10 puncte, iar Aston Villa ocupă locul 10 cu 7 puncte.

Într-o altă partidă de sâmbătă, Watford a trecut cu 3-1 de Norwich City chiar pe stadionul ''canarilor''. Emmanuel Dennis (17) şi Ismaila Sarr (63, 80) au marcat pentru oaspeţi, golul de onoare al gazdelor fiind reuşit de Teemu Puki (35). Cu 0 puncte, Norwich City este ''lanterna roşie'', Watford fiind pe 11 cu 6 puncte.

După cum se ştie, Brentford a dispus în deplasare, 2-0, de Wolverhampton, iar vineri, în prima partidă a etapei, Newcastle şi Leeds United au încheiat la egalitate, 1-1.

Liverpool, Manchester City şi Manchester United ocupă momentan podiumul până la disputarea restului partidelor etapei, derby-ul urmând să aibă loc duminică seara, între Tottenham şi Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.