Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City va construi Etihad Stadium în Metaverse

Campionii din Premier League Manchester City și noul lor partener Sony au început să construiască o replică virtuală a stadionului Etihad, care va fi centrul central al echipei în Metaverse, conform cointelegraph.com.

Stadionul Etihad este casa lui Manchester City, cea mai bună echipă de fotbal a Angliei în acest moment. Echipa a anunțat pe 18 februarie că a semnat un acord de trei ani cu Sony, care va oferi experților în realitate virtuală să folosească analiza imaginilor și tehnologia de urmărire a scheletului de la subsidiara Hawk-Eye.

Manchester City speră că fanii se vor bucura de toate beneficiile de a avea un stadion virtual. Deși restricțiile Covid încă împiedică opțiunile de călătorie pentru unii, abilitatea de a viziona jocuri într-un cadru captivant Metaverse ar putea fi o ușurare pentru fanii care doresc să simtă din nou un gust al unui joc.

Echipa dărâmă barierele geografice pentru fanii care doresc să participe la un meci live sau înregistrat, începând construcția stadionului virtual Etihad. Nuria Tarre, directorul de marketing al City Football Group, a declarat pentru Inews pe 18 februarie că:

„Întregul punct pe care ni l-am putea imagina de a avea un Metaverse este că poți recrea un joc, poți urmări meciul live, faci parte din acțiune într-un mod diferit din diferite unghiuri și poți umple stadionul cât de mult vrei. pentru că este nelimitat, este complet virtual.”

Sucursala Hawk-Eye a Sony a fost de mult dedicată îmbunătățirii sportului pentru telespectatori și oficiali. Ajută oficialii să emită judecăți în joc în timp real, cu ajutorul tehnologiei specializate de reluare. Aplicațiile sale de vizualizare vor fi folosite pentru a recrea dimensiunile Stadionului Etihad în Metaverse.

Cointelegraph a scris pe 23 ianuarie că „interactivitatea sporită și proprietatea asupra articolelor virtuale” au fost atuuri deosebite pentru a avea o bază în Metaverse. Man City poate profita de ambele oportunități pentru a oferi fanilor din întreaga lume mai multă accesibilitate la echipă și la stadion.

Incursiunea lui Man City în Web3 și Metaverse ar putea fi de interes pentru Liverpool FC. Roșii ar putea să urmeze exemplul pentru a crește veniturile, potrivit ECHO , un canal de știri din Liverpool.

Rivalii Manchester United au intrat, de asemenea, în ecosistemul Web3 printr-un nou parteneriat cu Tezos ( XTZ ), anunțat pe 10 februarie. Tezos va fi partenerul oficial al echipei de cripto și trusa de antrenament și poate ajuta, de asemenea, la dezvoltarea de produse digitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.