Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a ajuns-o din urmă pe Liverpool în fruntea clasamentului Premier League

www.ponturi-bune.ro
Liverpool Manchester United

Manchester United - Aston Villa a fost cea de a doua partidă programată în Premier League în prima zi a noului an. Dracii roșii au învins cu 2-1 la capătul unui meci echilibrat, cel puțin la capitolul statistici, potrivit Mediafax.

Chiar dacă pe hârtie Man Utd pleca ușor favorită în confruntarea cu Aston Villa, meciul a fost unul de uzură, cele două echipe alternând posesia și concentrând jocul la mijlocul terenului.

Prima parte a trecut anost, singura acțiune notabilă fiind șutul plasat al lui John McGinn, respins în corner de David de Gea, cu un reflex spectaculos. În minutul 40, Martial a primit o pasă în adâncime și a trimis balonul cu capul din apropiere, pe lângă portar, pentru 1-0.

Un medic le dă replica celor care critică rapiditatea cu care a fost obținut vaccinul anti-Covid: 'Am trecut de la Sapiens la Homo deus'

Villa preia ostilitățile în primele minute după revenirea de la vestiare, bifează o ocazie mare, apărată superb de David de Gea, ca mai apoi să egaleze prin Traore cu un șut pe sub portarul gazdelor (1-1, min. 58).

United ripostează imediat și peste doar două minute primește o lovitură de pedeapsă, la un fault asupra lui Pogba. Gazdele au contestat, dar arbitrul video a confirmat decizia și Fernandes a transformat (2-1, min.61). Protestele au continuat și după meci, antrenorul oaspeților acuzând că Pogba ar fi mimat faultul.

Până la final ambele formații au trecut pe lângă modificarea scorului, dar United a rămas cu cele trei puncte cu care a făcut 33 în total și a egalat-o pe Liverpool în fruntea clasamentului. Totuși Man Utd este doar pe locul 2, la un singur gol distanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.