Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a învins-o pe Swansea City cu 4-0

www.agerpres.ro
Manchester United Manchester City

Manchester United și-a confirmat statutul de favorită în actuala ediție a campionatului de fotbal a Angliei, înregistrând o nouă victorie categorică, cu scorul de 4-0, pe terenul formației Swansea City, sâmbătă, în cadrul etapei a 2-a din Premier League.

Elevii antrenorului portughez Jose Mourinho, care au învins cu același scor, în urmă cu o săptămână, formația West Ham United, au marcat trei goluri într-un interval de patru minute, în finalul reprizei secunde a partidei de pe Libery Stadium din Swansa, prin Romelu Lukaku (min.80), Paul Pogba (min.82) și Anthony Martial (min.84), scrie agerpres.ro.

Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, grație reușitei lui Eric Bailly, din finalul primei reprize (min.45).

Cu maximum de puncte (6) și un golaveraj excelent (8-0), Manchester United și-a consolidat poziția de lider al clasamentului, acesta fiind cel mai prolific start de sezon din ultimii 110 ani pentru gruparea de pe Old Trafford, subliniază BBC.

Tot sâmbătă se mai dispută partidele Bournemouth — Watford, Southampton — West Ham United, Burnley — West Bormiwch Albion, Leicester City — Brighton, FC Liverpol — Crystal Palace și Stoke City — Arsenal Londra.

Duminică sunt programate meciurile Huddersfield — Newcastle United și Tottenham Hotspur — Chelsea Londra, etapa urmând să se încheie luni, cu întâlnirea Manchester City — Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.