Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a plătit 55 milioane euro pentru portarul Onana (Inter)

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a finalizat transferul portarului camerunez Andre Onana (Inter Milano), care a semnat un contract pe cinci ani cu opţiune de un an suplimentar, a anunţat clubul din Premier League, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Sly Sports a anunţat că United va plăti 55 milioane euro, inclusiv bonusuri, pentru portarul de 27 ani.

''Manchester United are o lungă istorie de portari incredibili şi acum eu voi da totul pentru a-mi crea propria moştenire în anii care vin'', a spus Onana într-un comunicat.

Portarul african s-a despărţit joi de fanii lui Inter: ''M-am îndrăgostit de San Siro, La Curva şi de oraş. Acum circumstanţele sunt potrivite pentru mine să încep o nouă călătorie la Manchester. O voi face cu mare entuziasm, dar ştiind că îmi veţi lipsi. Eterne mulţumiri pentru toţi 'Interisti'. Voi aţi făcut acest club grozav''.

United căuta un înlocuitor pentru David de Gea, al cărui contract a expirat pe 30 iunie după 12 sezoane petrecute pe Old Trafford.

Onana, transferat la Inter în iulie 2022 de la Ajax, a ajutat clubul milanez să câştige Cupa Italiei şi Supercupa Italiei, şi la calificarea în finala Ligii Campionilor.

United s-a clasat pe locul patru în ultimul sezon din Premier League şi va juca pentru perima oară în Liga Campionilor după 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.