Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United i-a prelungit contractul lui David de Gea

www.worldsoccer.com
manchester united

David de Gea (28 de ani) şi-a prelungit înţelegerea cu Manchester United. Potrivit presei din Anglia, contractul a fost prelungit pentru un an. Decizia a fost luată pentru că nu s-a ajuns la un consens pentru o perioadă mai mare informează mediafax.

Ulterior, în iarnă sau la finalul sezonului, vor avea loc discuţii pentru un contract pe mai multe sezoane. Noul contract expiră la începutul lui 2020, dar de Gea şi-a exprimat dorinţa de a prelungi pe o perioadă mai mare. Decizia ”diavolilor” a venit după ce Real Madrid s-a interesat de spaniol şi aveau posibilitatea să-l ia gratis, dacă intra în ultimele 6 luni de contract.

După ultimul meci din Champions League, managerul Jose Mourinho a declarat că discuţiile cu de Gea vor ajunge la un numitor comun, iar acesta va semna pe o perioadă de timp mai lungă. ”Este un jucător de clasă mondială. Este cel mai bun portar din lume, iar dacă dorinţa noastră e să ajungem un club mare, avem nevoie de el.

Ştiu că vrea să rămână, ştiu că agentul său va face tot posibilul pentru ca lui să-i fie bine şi ştiu că oamenii din conducerea clubului îl vor”, declara managerul la finalul partidei cu Young Boys.

De Gea a evoluat în acest sezon în 18 partide şi a încasat 23 de goluri. Transfermarkt îl cotează la 70 de milioane de euro. Portarul a ajuns la United în 2011, de la Atletico Madrid, pentru 25 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.