Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United îl va amenda pe internaţionalul belgian Romelu Lukaku pentru absenţa de la antrenament

The Independent
Romelu Lukaku

Manchester United îl va amenda pe internaţionalul belgian Romelu Lukaku pentru absenţa de la antrenament, fără permisiunea clubului englez de fotbal, informează BBC potrivit Agerpres.

Lukaku (26 ani) s-a pregătit în ultimele două zile alături de echipa Under-18 a fostului său club, Anderlecht Bruxelles. Luni, jucătorii lui United au primit o zi liberă din partea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer.

Atacantul belgian se află pe picior de plecare de la Manchester United, de serviciile sale fiind interesate echipele italiene Inter Milano şi Juventus Torino.

În luna iulie, oficialii lui United au respins o ofertă în valoare 54 milioane lire sterline făcută de Inter pentru Lukaku.

Antrenorul formaţiei milaneze, Antonio Conte, a confirmat anterior că belgianul rămâne ţinta sa principală, considerând că Lukaku poate îmbunătăţi jocul lui Inter.

Romelu Lukaku a sosit la Manchester United în iulie 2017, de la formaţia Everton, în schimbul sumei de 75 milioane lire sterline. În sezonul trecut, el a marcat 12 goluri pentru gruparea de pe Old Trafford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.