Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United se pregăteşte să rezilieze contractul de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot

www.worldsoccer.com
manchester united

Clubul englez de fotbal Manchester United se pregăteşte să rezilieze contractul de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot, ca urmare a invaziei ruse din Ucraina, transmite EFE, citat de Agerpres.

Aeroflot a devenit compania aeriană oficială a lui United în 2013 şi este utilizată de clubul din Premier League pentru meciurile din cupele europene, dar la meciul de marţi din Spania cu Aletico Madrid, în Liga Campionilor, a apelat la o altă companie aeriană.

Conform presei engleze, Manchester vrea să renunţe la acord din cauza implicaţiilor politice pe care le-ar putea avea. În plus, guvernul britanic a interzis accesul avioanelor Aeroflot în spaţiul aerian al Regatului Unit, iar autorităţile aeriene au retras licenţa de zbor companiei ruse.

Pe pagina de internet a clubului, Aeroflot apare în continuare ca unul dintre sponsorii principali ai lui United, compania aeriană fiind descrisă ca una dintre cele mai sigure din lume şi ca o mare susţinătoare a sportului rusesc în lume.

''Acordul se bazează pe valori comune, cum ar fi munca în echipă, calitatea, mândria şi o atitudine inovatoare'', se arată pe site-ul lui Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.