Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United: Trofeele sunt mai importante decât banii pentru Jim Ratcliffe

www.worldsoccer.com
manchester united

Viitorul acţionar al clubului de fotbal Manchester United, Jim Ratcliffe, a asigurat că trofeele sportive sunt mai importante pentru el decât beneficiile financiare, a anunţat marţi Fundaţia suporterilor lui Manchester United, MUST, informează AFP.

"Principalul său mesaj a fost că Manchester United trebuie să-şi concentreze toată atenţia asupra echipelor care vor câştiga pe teren", a explicat într-un comunicat MUST, care s-a întâlnit luni cu Ratcliffe şi cu cei mai importanţi colaboratori ai săi, potrivit Agerpres.

"De asemenea, a spus că el consideră clubul un 'bun comun' şi că scopul său când a preluat luat un pachet la United nu a fost să facă bani", a adăugat asociaţia, ce reuneşte principalele grupuri de suporteri ai echipei de pe Old Trafford.

Miliardarul britanic în vârstă de 71 de ani a ajuns la un acord de Crăciun cu proprietarii americani ai clubului pentru cumpărarea a 25% din acţiunile lui Manchester United şi "responsabilitatea pentru gestionarea" afacerilor legate de fotbal.

Liderul grupului petrochimic Ineos, care este din copilărie suporter al "diavolilor roşii", ar urma să ratifice la mijlocul lui februarie acordul la care a ajuns cu proprietarii lui United, familia Glazer.

Manchester United, unul dintre cele mai titrate cluburi din Anglia, este acum pe locul 7 în Premier League, competiţie pe care nu a mai câştigat-o din 2013. Echipa nu a mai cucerit Liga Campionilor din 2008.

Luni, viitorul acţionar s-a întâlnit cu mai multe asociaţii ale suporterilor şi a discutat în cadrul unei videoconferinţe cu fanii nerăbdători să vadă că echipa îşi recapătă gloria de odinioară.

"Ştim cu toţii că va fi lung drumul" către noi trofee, a explicat MUST, "dar majoritatea suporterilor sunt de acord că semnalele transmise de Ineos în ultimele săptămâni sunt încurajatoare".

Jim Ratcliffe va fi totuşi "judecat după fapte şi nu după vorbe", a subliniat preşedintele MUST, JD Deitch, pe reţeaua de socializare X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.