Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United vrea să reconstruiască Old Trafford

news.sky.com
manchester

Manchester United nu plănuiește să părăsească Old Trafford, a informat vineri clubul, care l-a numit pe Sebastian Coe în funcția de președinte al unui grup de lucru care să studieze dacă să renoveze stadionul vechi de 144 de ani sau să construiască unul nou, informează News.ro.

Grupul de lucru pentru renovarea arenei Old Trafford și-a început activitatea în urma achiziționării de către miliardarul britanic Jim Ratcliffe a unui pachet de 27,7% din acțiunile clubului.

Concluzia inițială a lui Ratcliffe a fost că o construcție nouă ar fi cea mai bună soluție, iar consiliul de administrație al clubului este de acord cu acest lucru, scrie Reuters.

Coe este fostul președinte al comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 și actualul președinte al World Athletics.

Cei de la United vor să stea în zona Old Trafford pentru a rămâne înrădăcinați în casa lor istorică. Stadionul Old Trafford a fost inaugurat în 1910 și a fost renovat ultima dată în 2006.

Ratcliffe s-a angajat să aloce 237 de milioane de lire sterline din banii proprii pentru îmbunătățirea infrastructurii.

"Este foarte încurajator să vedem accentul pus pe consultarea fanilor și este interesant să vedem viziunea și ambiția din spatele acestui proiect, nu doar pentru a readuce Old Trafford printre cele mai importante stadioane de fotbal din lume, ci pentru ca acesta să facă parte dintr-o regenerare mai amplă", a declarat, la rândul său, Duncan Drasdo, membru al grupului de lucru, CEO al Manchester United Supporters Trust.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.