Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandat de aducere emis de ICCJ pentru o angajată a Primăriei Sectorului 2 - Femeia refuză audierea în dosarul fostului edil Onțanu

jurnalul.ro
neculai ontanu

Instanța supremă a continuat, marți judecarea apelurilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și ale celor condamnați în dosarul de mare corupție al fostului edil al Primăriei Sectorului 2, Neculai Onțanu.

La termenul de marți erau așteptați la instanță, pe fondul emiterii unor citații, doi martori, respectiv notarul Eugen Marincaș și o angajată a Primăriei Sectorului 2, Marilena Dunel.

La proces s-a prezentat doar notarul, care a și fost audiat de către judecătorii ICCJ.

Pe fondul lipsei de la proces instanța a stabilit emiterea unui mandat de aducere față de angajata primăriei pentru termenul din 24 martie.

Este de menționat că după audierea ultimului martor cercetarea judecătorească în acest proces se va încheia iar avocații și procurorul DNA vor prezenta judecătorilor pledoariile finale.

Citește și: ICCJ audiază ultimii martori în dosarul Onţanu-Radu - Cât de aproape este dosarul de o decizie definitivă

”Dacă domnul e Șutru atunci el mi-a semnat”

Judecătorii l-au audiat marți pe notarul Eugen Marincaș care a explicat scurt episodul semnării contractului privind terenului dat lui Cristian Borcea.

Astfel notarul a spus judecătorilor ICCJ că în cabinetul său s-au prezentat Cristi Borcea și Ivan Șutru, el a perfectat actele privind imobilul teren după care cei doi au semnat.

Pus să îl privească pe fiul lui Ivan Șutru, Toma Șutru în sala de judecată, notarul a spus doar că dacă bărbatul în cauză este Ivan Șutru atunci el e cel ce a semnat contractul.

Imediat după această afirmație notarul a explicat că nu își mai poate aminti precis chipul celui care a semnat fiind o perioadă de peste 12 ani între acel moment și audierea de la instanță.

Cu toate acestea notarul a garantat în fața judecătorilor că la acel moment din timp persoana care a semnat era Ivan Șutru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.