Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandat european de anchetă, transmis de Italia: MASCAȚII au descins la Dej

www.ziuanews.ro
mascati

Descinderi făcute de procurori și polițiști în Dej, în baza unui mandat european de anchetă. Oamenii legii au ridicat mai mulți suspecți de trafic cu animale.

La data de 12 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, au pus în executare 4 mandate de percheziție, emise de către Judecătoria Dej, în baza unui ordin european de anchetă transmis de autoritățile italiene.

Citește și: 'Justice leaks' la CSM: Judecătorii propuşi pentru suspendare, din cauza discuţiilor de pe Facebook, obţin a doua amânare

Perchezițiile au fost efectuate la locuințele unor persoane din municipiul Dej, bănuite de săvârșirea faptelor de falsificarea documentației administrative, traficul și deținerea ilicită de droguri veterinare, exercitarea profesiei abuzive, înșelăciune și trafic ilegal de pui de bulldog francez.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 24 de exemplare canine, carnete de sănătate și pașapoarte pentru animale, microcipuri, precum și medicamente de uz veterinar.

Întreaga documentație urmează a fi înaintată autorităților italiene, în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.