Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maneliştii au băgat scandalul în Facultatea de Medicină. Revoltă între studenţi: ‘S-a ajuns la prostituţie...’

scandal

Este scandal de proporţii în cadrul Facultăţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” după ce direcţiunea bibliotecii Universităţii  a acceptat filmarea videoclipului unei manele, printre rafturile de cărți.

Citeşte şi: Judecătorii ies din nou la ATAC: Modificarea codurilor îngreunează până la BLOCARE cercetarea penală

Este vorba despre videoclipul celei mai recente piese a lui Carmen Șerban, care a fost filmat în biblioteca UMF „Carol Davila”. Observația a fost făcută de Daniel Cîrstoveanu, fiul medicului Cătălin Cîrstoveanu, care i-a transmis următorul mesaj plin de revoltă, unui alt doctor, Vasi Rădulescu, scrie click.ro.

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro, probabil, într-una dintre cele mai importante instituții academice din țară. eu, ca student, sunt profund dezamăgit, îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, l aunele cărți «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști”, scrie studentul la medicină.

„Poate vă va amuza, poate vă va face greață. Aici am ajuns...Greață. Și iar n-am metoclopramid în casă. Aștept și eu o poziție oficială, dacă se poate. Nu știu de ce anume să tăgăduiesc pentru ca mesajul să ajungă la cine trebuie.”, conchide fiul celebrului cardiolog.

Citeşte şi: Ministerul Sănătăţii DĂ LOVITURA şoferilor: Ce BOLI te pot lăsa fără permis auto sau te pot împiedica să-l obţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.