Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manifestații SÂNGEROASE în Venezuela împotriva președintelui: Numărul deceselor a ajuns la 48

twitter.com
protest venezuela

Un bărbat de 23 de ani a murit sâmbătă după ce a fost rănit prin împuşcare în cursul unei manifestaţii contra preşedintelui venezuelean, Nicolas Maduro, ducând la 48 numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în violenţele legate de mişcarea de protest din Venezuela de la începutul lunii aprilie, a anunţat duminică Parchetul, citat de AFP, scrie agerpres.ro

Pe de altă parte, şeful statului venezuelean a acuzat manifestanţii, care cer plecarea sa de la putere, că ar sta la originea unei agresiuni sălbatice contra unuia dintre susţinătorii săi, Orlando Figuera, 21 de ani, lovit, înjunghiat şi ars în marja unei demonstraţii a opozanţilor, conform lui Maduro.

Ungaria FIERBE: Manifestație de amploare, la Budapesta, împotriva lui Viktor Orban / VIDEO


Tânărul a fost internat cu arsuri de gradul unu şi doi şi cu răni provocate de şase lovituri de cuţit, iar agresiunea asupra sa a fost comparată de Nicolas Maduro, în timpul emisiunii sale televizate duminicale, cu cele ale "teroriştilor Statului Islamic".

România are TREI NOI MILIARDARI: Cine îl însoțește pe Ion Țiriac


Manifestantul decedat sâmbătă seara a fost împuşcat la Valera, în statul Trujillo (vest), unde avea loc o adunare antiguvernamentală. 

Sâmbătă, peste 200.000 de persoane au manifestat la Caracas şi în mai multe alte regiuni pentru a cere demisia preşedintelui socialist Nicolas Maduro şi organizarea de noi alegeri. 

În unele state din vestul ţării, precum şi în suburbiile capitalei, manifestaţiile s-au transformat în confruntări între protestatari şi forţele de ordine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.