Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manifestanţi cagulaţi au ocupat ambasada Venezuelei din La Paz

www.operationworld.org
bolivia

Sediul ambasadei Venezulei din La Paz a fost ocupat duminică de manifestanţi cagulaţi după demisia preşedintelui Evo Morales, aliat fidel al regimului de la Caracas, a declarat ambasadoarea Venezuelei Crisbeylee Gonzalez pentru agenţia oficială de presă boliviană ABI, relatează AFP potrivit Agerpres.

"Dotaţi cu dinamită, manifestanţi cagulaţi cu scuturi au ocupat ambasada Venezuelei în Bolivia. Suntem bine şi la adăpost, dar vor să comită un masacru. Ajutaţi-ne să denunţăm această barbarie", a declarat diplomata.

Mai devreme în cursul zilei de duminică preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a condamnat "categoric lovitura de stat" din Bolivia după demisia lui Evo Morales, forţat să plece de trei săptămâni de proteste şi de faptul că a fost abandonat de armată şi poliţie.

"Condamnăm categoric lovitura de stat produsă împotriva fratelui preşedinte Evo Morales", a scris Nicolas Maduro pe Twitter, făcând un apel la "mobilizare pentru a cere să fie protejată viaţa populaţiilor indigene boliviene victime ale rasismului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.