Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Neuer şi Thomas Muller ratează debutul selecţionerului Hansi Flick la naţionala Germaniei

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Căpitanul naţionalei de fotbal a Germaniei, portarul Manuel Neuer, şi atacantul Thomas Muller nu vor putea juca în meciul de debut al noului selecţioner, Hansi Flick, joi, cu Liechtensteinul, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, relatează agenţiile internaţionale de presă, potrivit Agerpres.

Cei doi jucători ai lui Bayern Munchen nu au participat la ultimul antrenament, desfăşurat miercuri. Dacă Neuer acuză o problemă la gleznă şi ar putea fi recuperat pentru celelalte partide ale Mannschaft-ului, în schimb Muller, accidentat la aductori, va rata toate cele trei meciuri.

Flick are de ales dintre Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) şi Bernd Leno (Arsenal) pentru a-l înlocui pe Leno. Marc-André ter Stegen, al doilea portar al naţionalei Germaniei, nu a fost convocat pentru meciurile din septembrie. Operat la genunchi la finalul sezonului trecut, el nu a jucat până acum decât un meci la FC Barcelona, duminica trecută.

În schimb, selecţionerul are o mulţime de opţiuni pentru înlocuirea lui Thomas Muller, între variante figurând Marco Reus (Borussia Dortmund), Jamal Musiala, Serge Gnabry şi Leroy Sane (toţi de la Bayern), Kai Havertz şi Timo Werner, ambii de la Chelsea.

Germania ocupă locul al treilea în Grupa preliminară J, după Armenia şi Macedonia de Nord, dar înaintea României, a Islandei şi Liechtensteinului, iar după meciul de joi cu Liechtenstein, de la Sankt Gallen (Elveţia), considerat în deplasare, va juca pe 5 septembrie cu Armenia (Stuttgart), iar pe 8 septembrie cu Islanda (Reykjavik).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.