Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuscrisul piesei lui Bob Dylan, Times They Are A-Changin, scos la vânzare pentru 2,2 milioane de dolari

Bob Dylan

Manuscrisul piesei lui Bob Dylan, „Times They Are A-Changin” a fost scos la vânzare pentru 2,2 milioane de dolari. Preţul cerut ar putea constitui un record pentru manuscrisul unei piese rock. „Nu este o licitaţie, este o vânzare privată”, au anunţat reprezentanţii platformei, notează mediafax.

Manuscrisul piesei lui Bob Dylan, „Times They Are A-Changin” este scos la vânzare pentru suma record de 2,2 milioane de dolari.

„Nu este o licitaţie, este o vânzare privată”, au anunţat reprezentanţii platformei care comercializează manuscrisul lui Bob Dylan.

Gary Zimet, proprietarul platformei „Moments in Time din Los Angeles”, specializat în materiale autografe, a afirmat că manuscrisul piesei lui Dylan constă într-o pagină desprinsă dintr-un carneţel de notiţe cu modificări şi ştersături. Iniţial, pagina i-a aparţinut managerului cântăreţului, Jeff Rosen, fiind acum pusă în vânzare de un colecţionar anonim, notează Reuters.

Manuscrisul altei piese semnate de Dylan, „Like a Rolling Stone”, a obţinut preţul de 2 milioane de dolari în urma unei licitaţii la New York, în 2014.

Versurile unor piese precum „Subterranean Homesick Blues” au ajuns să fie vândute în manuscris pentru 1,2 milioane de dolari iar cele ale baladei „Lay Lady Lay” au fost adjudecate pentru 650.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.