Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov cinci ambulanţe

Inquam Photos / Octav Ganea
salvari UPU covid urgenta ambulanta

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, începând de marţi, cinci ambulanţe, cu şofer, care să fie folosite pentru testarea persoanelor pentru SARS-CoV-2. Acestea vor fi deservite de angajaţi ai Ambulanţei, potrivit news.ro.

"Începând de marţi, 12 octombrie, Ministerul Apărării Naţionale va pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) cinci ambulanţe de tip B, cu şofer", a transmis, luni seară, MApN.

Ambulanţele, deservite de personalul SABIF, vor fi folosite în activităţi specifice de testare a cetăţenilor şi sunt puse la dispoziţie de Direcţia Medicală a MApN (două) şi de Statul Major al Forţelor Terestre (trei).

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a emis, luni, patru ordine care vizează gestionarea eficientă a pandemiei, între acestea fiind posibilitatea suspendării tuturor concediilor în unităţile unde acest lucru se impune. De asemenea, s-a decis dislocarea de personal suplimentar către Ambulanţa Bucureşti şi amânarea probelor practice ale rezidenţilor din anul V la specializarea Medicină de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.