Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN se laudă: '99% dintre elevii din colegiile militare au promovat examenul de Bacalaureat'

bacalaureat

Peste 99% dintre elevii înscrişi la cele patru colegii militare au promovat examenul de Bacalaureat, informează Ministerul Apărării Naţionale, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în urma centralizării tuturor rezultatelor obţinute de elevii colegiilor naţionale militare din Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc şi Craiova, promovabilitatea a fost de 99,45%.

Cele mai bune note au fost înregistrate la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, acolo unde media generală pentru cei 100 de absolvenţi a fost 9,18, iar cea mai mare medie obţinută a fost 9,88.

La Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza a fost înregistrată singura medie de 10 din sistemul liceal militar, iar media generală înregistrată pentru cei 111 absolvenţi a fost 8,91.

De asemenea, la Colegiul Naţional Militar "Ştefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc media generală înregistrată pentru cei 114 absolvenţi a fost 8,61, prima medie obţinută fiind 9,78.

În acelaşi timp, la Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova prima medie obţinută a fost 9,90, media generală înregistrată pentru cei 33 de absolvenţi fiind 9,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.