Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maradona anunță că e gata să fie SOLDAT pentru președintele Venezuelei, Nicolas Maduro: 'Până la moarte'

Diego Maradona

Fostul star al fotbalului argentinian, Diego Maradona, i-a trimis un mesaj de susținere președintelui venezuelean Nicolas Maduro, a cărui țară traversează o gravă criză politică, în care scrie că se oferă ca ''soldat'' pentru revoluția bolivariană.

''Noi suntem chaviști (Maduro este moștenitorul politic al defunctului președinte Hugo Chavez — n.r.) până la moarte. Iar când Maduro va ordona, eu voi îmbrăca haina de soldat pentru o Venezuelă liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului și împotriva celor care vor să profite de drapelele noastre, de ceea ce avem noi mai de preț'', a scris Maradona pe Facebook.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Scufundată într-o gravă criză politică și economică de la începutul lui 2016, Venezuela se confruntă cu o creștere a tensiunii de la sfârșitul lunii martie. Aproape 125 de persoane și-au găsit moartea în violentele manifestări împotriva lui Maduro.

Într-un alt mesaj care poartă și semnătura prietenei sale Rocio Oliva, Maradona revine asupra susținerii sale pentru guvernul venezuelean: ''Trăiască Chavez. Trăiască Maduro. Trăiască revoluția. Trăiască venezuelenii de bună credință''.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.