Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maradona lansează un atac dur la Messi: 'Nu poţi face un lider din unul care merge de 20 de ori la baie înainte de meci'

Diego Maradona

Diego Maradona a lansat un atac surprinzător la adresa celui considerat urmaşul său la echipa naţională a Argentinei, Lionel Messi. Actualul antrenor al mexicanilor de la Dorados susţine că Messi e interesat doar de a avea succes la Barcelona, transmite Mediafax.

"În loc să discute cu antrenorul şi coechipierii, el se joacă pe Playstation. Îmi e greu să vorbesc, însă cred că e inutil să vrei să faci un lider dintr-unul care se duce la baie de douăzeci de ori înaintea unui meci. Messi la Barcelona este alt jucător faţă de Messi la Argentina", a declarat Diego Maradona, citat de Marca.

Lionel Messi este component al naţionalei Argentinei din 2005 şi a jucat în 128 de meciuri. Diego Maradona a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii, fiind autorul celebrului gol cu mâna dintr-un sfert de finală a Campionatului Mondial din 1986. Argentina a câştigat atunci titlul mondial.

Diego Maradona este însă cunoscut și pentru că a avut, în trecut, probleme de sănătate din cauza consumului de droguri. În iunie 2018, a fost în centrul atenţiei la meciul Nigeria - Argentina 1-2, de la Cupa Mondială din Rusia, după ce a fost cărat pe braţe şi dus la spital la finalul meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.