Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureșean amendat de autorități, cu 1.000 de lei, după ce a zidit un spațiu în fața casei, în jurul unui stâlp de electricitate

amenda

Un bărbat din Săliștea de Sus, județul Maramureș a fost amendat de autorități, cu 1.000 de lei, după ce a construit ilegal în fața casei un spațiu de vânzare a obiectelor artizanale, în jurul unui stâlp de electricitate. Primăria orașului a dispus demolarea construcției, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

Primarul din Săliștea de Sus, Ștefan Iuga a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că stâlpul de electricitate se află de zeci de ani în curtea localnicului, urmând să se verifice și cum s-a ajuns în această situație.

„Primăria a aplicat o amendă de 1.000 de lei și a dispus demolarea construcției cu acoperiș ridicată de un localnic în jurul unui stâlp de electricitate. Proprietarul construcției nu are autorizație, nu are nimic, a vrut să își facă un spațiu pentru vânzarea produselor artizanale și tradiționale, cu acoperiș. Nu are ce face, va trebui să se conformeze. Stâlpul este în curtea lui de 30-40 de ani, poate s-a extins cu gardul, vom vedea ce s-a întâmplat”, a spus Iuga.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Demersul edilului din Săliștea de Sus vine după ce pe Facebook au fost postate mai multe fotografii cu construcția ridicată în jurul stâlpului, iar persoana care a realizat fotografiile s-a întrebat dacă proprietarul are sau nu autorizație de construire.

„Construcție în Săliștea de Sus! Eu mă gândesc de unde are autorizația de construcție!”, a scris aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.