Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureș: Traficul rutier este îngreunat de ninsoarea abundentă

www.europafm.ro
drum inchis, viscol, ger, zapada

Traficul rutier pe toate tronsoanele de drumuri europene, naţionale, judeţene şi comunale este îngreunat de ninsoarea abundentă, a precizat joi, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă, potrivit Agerpres.

"Ninge abundent pe toate sectoarele de drumuri din judeţ. (...) Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă. Vizibilitatea este bună în trafic. Se intervine cu utilaje şi material antiderapant pe sectoarele de drumuri naţionale. Pe anumite porţiuni ale DN 18 în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop se întâlneşte zăpadă frământată. Angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale au acţionat cu 11 utilaje şi au împrăştiat 42,5 tone material antiderapant, respectiv 300 litri de clorura de calciu", a spus Dan Bucă. 

De asemenea, participanţii la trafic au semnalat, joi, pe Facebook, că pe DN 18, în Pasul Gutâi, pe varianta de urcare spre oraşul Baia Sprie s-a format un blocaj ca urma a traficului îngreunat de ninsoare, iar stratul de zăpadă aflat pe carosabil este în creştere.

Citește și: Drumul comunal care face legătura între comunele Slătioara şi Vaideeni s-a rupt în urma unei alunecări de teren

Cel mai mare strat de zăpadă căzut la nivelul solului, 105 centimetri, se înregistrează în oraşul Cavnic. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al CJSU Maramureş, alimentarea cu energie electrică a localităţilor rurale din judeţ se face în condiţii optime. 

Hidrologii din cadrul Sistemului de Gospodărire Apelor (SGA) Maramureş au anunţat că au observat fenomenul de gheaţă la mal pe râurile Cisla şi Botiza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.