Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureș: Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în albia pârâului Valea Caicana. Acesta fusese dat dispărut de familie

Politia Romana

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit joi mort în albia pârâului Valea Caicana din Șomcuta Mare, județul Maramureș. Acesta fusese dat dispărut de familie.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați miercuri de o femeie din Cluj cu privire la faptul că nu îl poate contacta pe unchiul său, un bărbat de 64 de ani din Șomcuta Mare.

Deplasați la domiciliul acestuia, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu a mai fost văzut la domiciliu din data de 6 octombrie, potrivit Mediafax.

Polițiștii au început să îl caute pe bărbat, iar joi după-amiaza au găsit cadavrul acestuia în pârâul Valea Caicana pe raza orașului Șomcuta Mare.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.