Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureşean prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri 'en-gross': Cantitatea incredibilă de ecstasy găsită asupra suspectului

www.radioiasi.ro
droguri

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost prins în flagrant de poliţiştii maramureşeni în timp ce încerca să vândă peste 400 de comprimate MDMA. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureş au prins în flagrant delict o persoană, în timp ce vindea sute de comprimate ecstasy.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

“Acţiunea a vizat destructurarea unei reţele infracţionale specializată în trafic de droguri de mare risc, ce acţiona în judeţul Maramureş. Flagrantul a avut loc în municipiul Sighetu Marmaţiei, când un bărbat, de 34 de ani, intenţiona să vândă peste 400 de comprimate MDMA. Acestea, împreună cu alte 102 comprimate, găsite anterior asupra aceleiaşi persoane, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate (în total 570 de comprimate droguri de mare risc)”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

Ulterior, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au mai fost ridicate patru telefoane mobile, 400 de euro, 1.540 de lei şi înscrisuri care au legătura cu cauza.

Bărbatul de 34 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.