Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maratonul de la Tokyo va fi organizat doar pentru elite și sportivii în scaun cu rotile, din cauza coronavirusului

maraton 2

Reprezentanții fundaţiei Maratonului de la Tokyo au anunţat, luni, că la evenimentul din acest an vor participa doar sportivii de elită și cei în scaun cu rotile. În schimb, amatorii nu vor putea alerga în cadrul competiției, din cauza epidemiei de coronavirus, anunță MEDIAFAX.

„Fundația Maratonului de la Tokyo se pregătește pentru ediția din acest an a evenimentului (ce va avea loc pe 1 martie - n.r.) și implementează măsuri preventive de securitate. Dat fiind că în Tokyo au fost confirmate 19 cazuri de coronavirus, evenimentul nu va avea amploarea așteptată”, au anunțat organizatorii, într-un comunicat de presă postat pe site-ul fundației.

Citește și: USR a bătut palma cu PSD? Un lider PNL anunță blatul zilei: ‘Le-a crăpat obrazul’

Conform sursei citate, la eveniment vor putea participa doar alergătorii de elită și pe cei în scaune cu rotile, nu și amatorii, ca în ceilalți ani. La cursă ar fi trebuit să participe peste 38.000 de alergători.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine, unul în Japonia și unul în Franța.

Citește și: Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei, despre ordonanța pe sănătate:La Ministerul Sănătăţii s-a inventat un săculeţ cu bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.