Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marc Webb se află în negocieri cu Disney pentru a regiza o adaptare live-action a animaţiei 'Albă ca zăpada'

mediafax.ro
film

Cineastul Marc Webb se află în negocieri cu Disney pentru a regiza o adaptare live-action a animaţiei „Albă ca zăpada/ Snow White”, potrivit Variety, scrie news.ro.

Scenarista Erin Cressida Wilson, cunoscută pentru „The Girl in the Train”, se află în discuţii pentru a scrie povestea. Benj Pasek şi Justin Paul, duo-ul din spatele musicalurilor „La La Land”, „The Greatest Showman” şi „Dear Evan Hansen”, vor compune noi cântece pentru film.

Filmul animat „Albă ca zăpada şi cei şapte pitici/ Snow White and the Seven Dwarfs”, bazat pe basmul scris de Fraţii Grimm, a fost lansat cu mai mult de 80 de ani în urmă. A fost primul lungmetraj animat al Disney şi un imens succes pentru studiouri.

Citește și: Scriitoarea britanică J. K. Rowling va lansa luna viitoare patru noi eBook-uri în cadrul seriei 'Harry Potter'

De-a lungul timpului, au fost făcute mai multe adaptări. Între ele se numără „Mirror Mirror”, cu Julia Roberts şi Lili Collins, şi „Snow White and the Huntsman”, cu Charlize Theron şi Kristen Stewart.

Webb, cunoscut pentru regia filmelor „The Amazing Spider-Man”, cu Andrew Garfield, a mai semnat „Gifted” şi „The Only Living Boy in New York”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.