Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marca: 'Simona Halep este o jucătoare fără milă, care nu se opreşte când simte sânge'

Europa FM
halep simona

Marca a scris că Garbine Muguruza a jucat bine în meciul din semifinalele Internaţionalelor Italiei, dar nu a putut ţine ritmul impus de Simona Halep, potrivit news.ro.

Halep a rupt serviciul rivalei ei imediat după începutul jocului şi a condus cu 2-0. Cu toate acestea, Garbine nu s-a ferit de luptă şi a avut oportunităţile ei de a egala. Românca le-a salvat din spatele terenului şi asta i-a dat aer să meragă înainte. Oboseala fostei numărul unu mondial (n.r. - Muguruza) a fost evidentă, deoarece a încercat să scurteze punctele cu veniri repetate la fileu. Cele două jucătoare s-au simţit, în general, mai confortabil să returneze decât să servească. Simona este o jucătoare de tenis nemiloasă, dacă simte sânge nu se opreşte din a accelera. A impus un ritm pe care adversara ei nu l-ar fi putut urma niciodată. (...) În ciuda faptului că a început setul al doilea de la 1-3, dubla campioană de grand slam (n.r. - Muguruza) a arătat cea mai bună atitudine şi a luptat până la final. A părăsit terenul în aplauzele din tribune", a scris Marca.

Citește și: Schimbări la foc continuu făcute de Klaus Iohannis!

"Reacţia agonizantă a Garbinei Muguruza nu a fost suficientă împotriva Simonei Halep la Roma", a titrat Mundo Deportivo.

"Spaniola a ajuns cu probleme fizice în penultima rundă, acumulând şapte ore şi jumătate de joc pe teren, în timp ce rivala ei a stat doar trei ore şi 38 de minute. Întâlnirile dure cu Stephens, Gauff, Konta şi, mai presus de toate, Azarenka şi-au arătat efectul. Efortul ei a murit cu două duble greşeli la rând, cea de-a şaptea şi a opta, ceea ce i-a oferit Simonei Halep uşurarea pe care o căuta, uneori în mod dezordonat şi nervos când a văzut că Muguruza s-a întors la luptă. Halep rămâne neînvinsă de 13 jocuri. Campioană la Dubai şi la Praga nu a pierdut din semifinele Australian Open, când s-a înclinat împotriva Garbinei Muguruza", a scris sursa citată.

"Simona Halep o epuizează pe Garbine Muguruza şi merge în finală", a titrat L'Equipe.

"În ciuda unei sperieturi mari în setul al treilea, Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza (6-3, 4-6, 6-4) în semifinalele turneului de la Roma. Dominantă în mare măsură în prima oră de joc împotriva unei adversare cu dificultăţi mari în ceea ce priveşte serviciul ei (0 aşi, 8 duble greşeli), numărul 2 mondial părea să se grăbească spre finală. Dar la 6-3, 4-2, s-a tensionat brusc, în timp ce Muguruza s-a relaxat în sfârşit. Spaniola a profitat de ocazie pentru a câştiga patru ghemuri consecutive şi a egala la seturi. Halep şi-a reluat apoi marşul înainte pentru a conduce cu 5-1 în setul al treilea. Braţul ei a început să tremure din nou, Muguruza a revenit la 5-4, a avut serviciul, dar românca a şi-a arătat calităţile ei la retur (nouă break-uri reuşite) pentru a-şi oferi a treia finală la Roma", a notat sursa citată.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, duminică, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o, cu scorul 6-3, 4-6, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 9. Este finala cu numărul 39 din carieră, a treia consecutivă în acest an, pentru Halep.

Ea va evolua, luni, în ultimul act cu o jucătoare din Cehia, ori cu Marketa Vondrousova, locul 19 WTA şi favorită 12, ori cu Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.