Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Boloş, despre preluarea Transporturilor: 'De unde știți că nu mi-ar plăcea Finanțele?'

Inquam Photos / Octav Ganea si Inquam Photos / George Calin
Inquam guvern parlament

Ministrul fondurilor europene, Marcel Boloş, a declarat miercuri, la Prima News TV, despre o preluare a Ministerului Transporturilor, la rotativa premierilor, că este posibil acest scenariu dar că pregătirea lui este de finanțist, conform News.ro.

Boloş a fost întrebat despre varianta unei preluări a ministerului Transporturilor, la rotativa din luna mai a premierilor, iar ministerul Investiţiilor să revină la PSD. ”Dacă e să ne raportăm la ce s-a semnat şi s-a încheiat ca şi protocol în coaliţie, este o variantă care corespunde protocolului, este posibil acest scenariu, dar eu am spus-o de multe ori, nu contează persoana mea. De unde ştiţi că nu mi-ar plăcea Finanţele?”, a răspuns el.

Ministrul a ţinut să precizeze că ”a lucrat 4 ani în Ministerul Transporturilor, s-a implicat în atâtea proiecte de infrastructură, dar pe de altă parte, pregătirea lui pe fond este de finanţist, iar de 15 ani este în fonduri europene”. ”E dificil de decis. Îţi erodezi din credibilitate dacă nu rămâi statornic pe un domeniu. Până la urmă, reţeta pentru orice ministru este să îşi păstreze linia profesională căreia i s-a dedicat”, a completat el.

Întrebat dacă ar accepta să rămână ministru cu susţinerea PSD, Marcel Boloş a răspuns: ”Având în vedere că de-a lungul timpului am fost susţinut de PNL, nu cred că m-aş simţi confortabil să zbor de la un partid la altul şi depinde demnitatea de om până unde te lasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.