Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Boloș revine: Devine sfătuitorul lui Nicolae Ciucă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Bolos

Marcel Boloș, pe care cei de la USR l-au criticat masiv pentru modul în care lucrase la PNRR, revine în Guvern! De data asta, fostul ministru al Fondurilor Europene a fost luat de premierul Nicolae Ciucă să îl ajute de modul în care România va implementa reformele pentru a primi banii din PNRR.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, Marcel Boloș va fi consilier onorific al lui Ciucă. La prima desemnare a sa ca premier, Ciucă îl luase pe Boloș în cabinetul său, oferindu-i portofoliul de la Transporturi. Acum, fostul ministru îl va sfătui pe premier pe PNRR.

Boloş ar urma să se ocupe de monitorizarea implementării proiectelor care se vor derula prin PNRR. Sursele citate au precizat că, având în vedere importanţa PNRR, nu este exclusă înfiinţarea unei structuri speciale în cadrul Canclariei premierului care să urmărească atingerea ţintelor din PNRR şi derularea proiectelor.

Marcel Boloş a fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Orban, însă portofoliul său a fost preluat de USR, prin Cristian Ghinea, în guvernarea PNL-USR-UDMR.

În 17 iunie, ministrul Proiectelor Europene de la acea dată Cristian Ghinea a afirmat că Marcel Boloş a făcut un PNRR care nu ar fi fost luat niciodată în serios de Comisia Europeană.

”Marcel Boloş a făcut un PNRR care nu ar fi fost luat niciodată în serios de CE: cu 9% verde şi 4% digital (faţă de 37% şi 20% cât prevede regulamentul). În general vorbind, te poţi pretinde profesionist dacă citeşti regulamentele pe care trebuie să le aplici”, scria, atunci, pe Facebook, Cristian Ghinea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.