Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a dat ordine stricte în BPN al PSD: Pensiile speciale sunt direct vizate

gov.ro
Marcel Ciolacu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a explicat că sâmbătă a avut loc la sediul PSD o şedinţă a BPN în care premierul Marcel Ciolacu s-a prezentat în faţa partidului şi a prezentat priorităţil Guvernului. Premierul s-a referit la legea pensiilor speciale, legea jocurilor de noroc şi legea parteneriatului public privat, scrie News.ro.

”A fost o şedinţă normală de BPN în care domnul prim-ministru a informat despre priorităţile guvernului, în acelaşi timp s-a discutat depsre priorităţile legislative din următoarea perioadă astfel încăt să se închidă jaloanele cum ar fi pensiile speciale pe care vom discuta amendamentele ajunse în Parlament în perioada următoare. Avem legea jocurilor de noroc, legea parteneriatului public privat, sunt mai multe priorităţi la care trebuie să ne gândim”, a declarat Lucian Romaşcanu, la finalul şedinţei BPN a PSD de sâmbătă.

În şedinţă s-au discutat şi probleme politice şi care ţin de organizarea partidului, mai ales cazurile de la Mioveni şi Vaslui unde lideri marcanţi al PSD au fost prinşi când luau mită.

”În ceea ce priveşte deciziile politice, pentru Mioveni s-a luat act de demiterea de către organizaţia judeţeană a domnului primar iar o discuţie mai amplă va avea după întoarcerea preşedintelui organizaţiie judeţene care este plecat în străinătate. La Vaslui a existat un prim contact al domnului Bena care este nominalizat de către BPN să coordoneze activitatea de acolo. Vor exista mai numte întâlniri astfel încât să organizăm acolo o conferinţă judeţeană şi să mergem înainte”, a mai spus Romaşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.