Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a ‘explodat’ la Digi 24, după ce a primit o întrebare de la Nicolae Ciucă, emoționat: Îl prefer pe cel real!

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca ciolacu ciuca

Premierul Marcel Ciolacu a explodat la Digi 24 în platou după ce a primit o întrebare de la liderul PNL, Nicolae Ciucă. Într-o înregistrare în care era vădit emoționat, Ciucă îl întreba pe Ciolacu mai multe lucruri.

"Vreau să îl întreb pe Marcel Ciolacu dacă e de acord să nu modificăm taxele în 2024, să nu modificăm Pilonul 2 al pensiilor și să ne menținem angajamentul față de profesori ca în 2024 să ajungă la 50% din grija de salarizare",a spus fostul premier.

"Îmi plăcea mai mult Nicolae Ciucă cel real. Întrebările puse de consultanți sunt ciudate. Se vede din ton. Presupun că au fost niște întrebări retorice. Mai ales că ministrul Educației e de la PNL. Sunt oameni, cei de la ANAF, de la Finanțe. Domnului Boloș i-am spus Tu produci mai mult decât noi putem citi. Ai șapte modificări la Ordonanța Trenuleț. Cei de la Finanțe au spor de confidențialitate. Nu poți să iei documentele să le dai presei, că faci rău", a spus Ciolacu..

Marcel Ciolacu spune că toate aceste teme au fost deja discutate și convenite în alianță și că deciziile au fost luate de ambii copreședinți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.